Definita cuvantului șuter
ȘUTÉR, șuteri, s. m. Sportiv care șutează. [Var.: șutór s. m.] – Din fr. shooteur.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu șuter
ACROTÉR s.n. (Arhit.) Soclu așezat pe un fronton pentru a susține statui, vase sau alte ornamente; (p. ext.) statuie sau elemente ornamentale așezate pe acest soclu. [Var. acrotéră s.f., acrotériu s.n. / < fr. acrotère]. Vezi definitia »
PLÓTTER, plottere, s. n. Periferic de minicalculator care execută desene liniare definite prin coordonate; graf-plotter. [Pr.: plotăr] – Din engl. plotter. Vezi definitia »
CIOCOLATIÉR, -Ă s.m. și f. (Liv.) Muncitor care lucrează într-o fabrică de ciocolată. [Pron. -ti-er. / cf. fr. chocolatier]. Vezi definitia »
RADIÉR, radiere, s. n. 1. Tip de fundație alcătuit dintr-un planșeu de beton armat care se întinde de obicei sub întreaga construcție pe care o susține. 2. Căptușeală de beton, de bolovani sau de pavele executată pe fundul albiei unei ape, între picioarele unui pod etc., pentru a împiedica eroziunea, spălarea pământului de către ape și adâncirea albiei. 3. Boltă de beton sau de piatră așezată la baza unui tunel. [Pr.: -di-er] – Din fr. radier. Vezi definitia »
BOBÉR, boberi, s. m. Sportiv care practică bobsleiul. – Bob2 + suf. -er. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z