Definita cuvantului țuhaus
ȚUHÁUS s. n. (Arg.) Închisoare. – Din germ. Zuchthaus.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu țuhaus
BONUS, bonusuri, s.n. 1. Premiu în bani sau sub formă de puncte valorice acordat ca recompensă pentru un anumit efort, de regulă al unuia financiar. Vezi definitia »
DISPÚS, -Ă adj. Aflat într-o stare sufletească potrivită pentru a face un lucru; gata să... ◊ A fi bine dispus = a avea bună dispoziție, a fi vesel; (fig.) a fi ușor amețit de băutură; a fi prost dispus = a fi indispus. [< dispune]. Vezi definitia »
AVERNUS, lac în Campania (în centrul Italiei), ale cărui exalații rău mirositoare, în special sulfuroase, au făcut ca, în antichitate, să se creadă că aici era întrarea în Infern. Mai tîrziu a devenit sinonim cu Infernul. Vezi definitia »
CHÓRUS s. n. 1. vechi dans și cântec englezesc vioi, interpretat de unul sau mai mulți soliști, refrenul reluat de cor. 2. partea principală a unei teme de jaz. ◊ improvizație colectivă după improvizațiile soliștilor. (< fr., engl. chorus) Vezi definitia »
REOVÍRUS s. n. virus care produce la copii enterite de tip diareic și afecțiuni respiratorii. (< fr. rhéovirus) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z