Definita cuvantului ultraliberal
ULTRALIBERÁL, -Ă, ultraliberali, -e, adj. Liberal extremist. – Ultra- + liberal.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu ultraliberal
CANONIÁL, -Ă adj. canonic2 (1). (<fr. canonial) Vezi definitia »
CENTRÁL, -Ă I. adj. 1. care se află în centru; provenit de la centru. 2. (fig.) care ocupă o poziție principală. ◊ care conduce de la centru. II. s. f. 1. organizație, instituție de coordonare a unei activități dintr-un anumit domeniu. 2. ansamblu de instalații tehnice unde se produce centralizat energie, se efectuează o anumită operație tehnologică etc. 3. stațiune prin care se pun în legătură posturile de rețele de telecomunicații. (< fr. central, lat. centralis) Vezi definitia »
REFERENȚIÁL, -Ă I. adj. 1. care se referă la ceva; care constituie un sistem de referință. 2. referitor la referență, de referire. II. s. n. 1. (mat.) mulțime de elemente care formează un sistem de referință. 2. ansamblu de elemente legate într-un sistem. (< fr. référentiel, engl. referential) Vezi definitia »
CHEFÁL, chefali, s. m. Nume dat mai multor specii de pești marini, cu partea superioară a capului mare și turtită și cu o pată aurie pe opercul (Mugil). - Din ngr. kéfalos. Vezi definitia »
SECVENȚIÁL, -Ă, secvențiali, -e, adj. Referitor la secvență, care se împarte în secvențe. [Pr.: -ți-al] – Din fr. séquentiel. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z