Definita cuvantului ultrarapid
ULTRARAPÍD, -Ă, ultrarapizi, -de, adj. Foarte rapid, extraordinar de repede. – Ultra- + rapid.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu ultrarapid
ÓFSAID s.n. (Sport) Greșeală constând în depășirea fără minge a ultimului jucător din echipa adversă (cu excepția portarului) de către un fotbalist sau a liniei pe care se află mingea de către un rugbist. ◊ (Argotic) A prinde în ofsaid = a prinde pe picior greșit, a surprinde într-o situație nefavorabilă, în care nu are dreptate. [Pron. of-said, scris și offside. / < engl. offside]. Vezi definitia »
GAMETICÍD, -Ă adj., s.n. (Substanță) care distruge gameții. [< fr. gaméticide]. Vezi definitia »
HEBOÍD, -Ă adj. (Despre forme atenuate de hebefrenie) Care se manifestă în special prin tendința către comitere a unor acte antisociale. [Pron. -bo-id. / cf. fr. heboïde]. Vezi definitia »
ANEROÍD, aneroide, adj. n. (În expr.) Barometru aneroid (și substantivat, n.) = barometru metalic compus dintr-o capsulă plată al cărei capac, legat de un ac indicator, se deformează sub acțiunea presiunii atmosferice. – Fr. anéroïde (< gr.). Vezi definitia »
ANALCÍD subst. Insecticid puternic, întrebuințat mai ales pentru distrugerea păduchilor, a ploșnițelor, a puricilor și a țânțarilor; hexaclorciclohexan. – Denumire comercială. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z