Definita cuvantului vârstean
VÂRSTEÁN, vârsteni, s. m. (Rar) Persoană considerată în raport cu altă persoană de aceeași vârstă1 cu ea. – Vârstă1 + suf. -ean.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu vârstean
MEDEÁN, medeanuri, s.n. (reg.) Teren liber în mijlocul și/sau în imediata vecinătate a unei intersecții de drumuri din interiorul unei localități rurale, rezervat de regulă pentru întoarcerea atelajelor și/sau pentru amplasarea unei fântâni. (Sensul este mai apropiat de median decât de maidan) [Pr.:-dean] – Din lat. medianus Vezi definitia »
IELCOVÁN, ielcovani, s. m. (Ornit.; reg.) Pescăruș. – Din tc. yelkovan. Vezi definitia »
RURBÁN, -Ă adj., s. n. (zonă) între oraș și sat, în care funcțiile, activitățile și necesitățile urbane se împletesc în cele rurale. (< rur/al/ + /ur/ban) Vezi definitia »
ULTRAPORȚELÁN s. n. porțelan conținând oxizi de bariu și de aluminiu și argilă, cu calități superioare de izolator pentru curenți de înaltă frecvență. (< ultra- + porțelan) Vezi definitia »
TERMIDORIÁN, -Ă I. adj. referitor la evenimentele din 9 termidor (căderea lui Robespierre). II. s. m. f. pl. nume dat în timpul revoluției burgheze din Franța participanților la lovitura de stat din 9 termidor (27 iulie 1794), care a răsturnat dictatura iacobină. (< fr. thermidorien) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z