Definita cuvantului warcops
WARCÓPS s. n. (Text.) Țeavă pe care se deapănă firul. – Din fr., engl. warcops, germ. Warcops.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu warcops
-ÓPS, -OPSÍE elem. opt(o)-. Vezi definitia »
SLOPS s.n. Produs petrolier de calitate inferioară, care, pentru a putea fi folosit, necesită o prelucrare. [Pl. -suri. / < fr., engl. slops, germ. Slops]. Vezi definitia »
APOCALÍPS s. n. Scriere cu caracter profetic care face parte din Noul Testament și în care este înfățișat în chip alegoric sfârșitul lumii; viziune fantastică a sfârșitului lumii, în concepția religiei creștine. ◊ Loc. adj. De apocalips = apocaliptic. [Var.: apocalípsă s. f.] – Fr. apocalypse (lat. lit. apocalypsis). Vezi definitia »
PRÍNCEPS adj. invar. Ediție princeps = prima ediție a operei unui autor (clasic). [< lat., fr. princeps]. Vezi definitia »
TRICERÁTOPS, triceratopși, s. m. (La pl.) Gen de reptile fosile din ordinul dinozaurienilor, care cuprindea animale de 6-8 m lungime, cu craniul înconjurat, în regiunea posterioară inferioară, de un guler din plăci cornoase, cu două coarne deasupra orbitelor și cu o protuberanță nazală; (și la sg.) animal care făcea parte din acest gen. – Din fr. tricératops. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z