Definita cuvantului zvăpăia
ZVĂPĂIÁ, zvắpăi, vb. IV. Refl. (Rar) A deveni zvăpăiat, zburdalnic; a se agita, a se zvârcoli. – Din zvăpăiat (derivat regresiv).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu zvăpăia
ARMENIA, oraș în V Columbiei, în Cordiliera Centrală, la 1.500 m alt.; 187,8 mii loc. (1985). Centru agricol (cafea). Vezi definitia »
ANDALUZIA (ANDALUCIA) [andaluθia], reg. în S Spaniei, străbătută de fl. Guadalquivir; 87,6 mii km2; 6,82 mil. loc. (1988). Oraș pr.: Sevilla. Expl. de cupru (Minas de Riotinto). Cereale și plante oleaginoase; viticultură, citrice. Vezi definitia »
STUDIÁ, studiéz, vb. I. 1. Tranz. A depune o muncă intelectuală susținută, sistematică, pentru însușirea de cunoștințe temeinice într-un anumit domeniu; a învăța. 2. Tranz., refl. și refl. recipr. A (se) observa cu atenție, a (se) examina (din toate punctele de vedere); a (se) analiza, a (se) cerceta. 3. Refl. A-și impune o anumită atitudine, un anumit fel de a fi, mai ales atunci când se știe observat, examinat de cineva. [Pr.: -di-a] – Din it. studiare. Vezi definitia »
EXEMPLI GRATIA loc. adv. După cum arată exemplele; de exemplu. [< lat. exempli gratia]. Vezi definitia »
NÚTRIA s. f. mamifer rozător acvatic, originar din America de Sud, mic, cu blană brună-cenușie, foarte apreciată. (< fr. nutria, germ. Nutria) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z