Definita cuvantului zvâcnit
ZVÂCNÍT1 s. n. Zvâcnire, zvâcnet. – V. zvâcni.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu zvâcnit
GELUÍT, -Ă, geluiți, -te, adj. Netezit cu gealăul; p. gener. rindeluit. – V. gelui. Vezi definitia »
ÎNGURZÍT, -Ă, îngurziți, -te, adj. (Reg.) Strâns, adunat în crețuri (cu ajutorul unei sfori, al unei curelușe); încrețit2. – V. îngurzi. Vezi definitia »
TACLI'T Taclite Cingatoare de stofa vargata ce se laga peste mijloc sau la cap, turceste: „Dascalul Chiosea, batran cu antereu de calemberiu, la cap cu cauc de ~ vargat cu cearsaf alb se plimba pe dinnaintea baietilor”. ..„ciocoii.. incinsi cu ~ asezate astfel incat le acoperea pantecelesi o parte din piept” Nicolaie Filimon „Ciocoii vechi si noi” sursa Dictionar enciclopedic ilustrat „Cartea Romaneasca” Candrea Adamescu Vezi definitia »
pocostít, pocostítă, adj. (reg.) 1. (despre obiecte de metal) care a fost acoperit cu un strat subțire de metal prețios; poleit. 2. (despre ouă) încondeiat. Vezi definitia »
ANORTÍT (‹ fr. {i}; {s} gr. an- „fără” + orhos „drept”) s. n. Feldspat plagioclaz, bogat în calciu, de culoare alb-roșiatică, cenușiu, cu luciu sticlos. Este întîlnit în geode, în unele bombe vulcanice și în rocile magmatice ultrabazice. Se utilizează ca fondant la fabricarea porțelanului și faianței. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z