Definita cuvantului manager
MANAGÉR, manageri, s. m. 1. Specialist în management. 2. Persoană care însoțește (în turneu) un sportiv, o echipă sportivă (profesionistă) și care se ocupă de problemele financiare și organizatorice ale competițiilor. – Din engl. manager.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu manager
TÉSTER s.n. Aparat, dispozitiv de încercare, de probă. ♦ Aparat care, introdus în gaura de sondă, permite recoltarea din strate a unor probe de fluid pentru analize; probator de strate. [< engl., fr. tester]. Vezi definitia »
LIMIÉR, limieri, s. m. Câine de vânătoare care adulmecă și abate vânatul în direcția dorită de vânători; copoi. [Pr.: -mi-er] – Din fr. limier. Vezi definitia »
POÁNTER s.m. Rasă de câini de vânătoare cu talie înaltă, picioare lungi, urechile aplecate și părul scurt și neted. [Scris și pointer, pron. poan-. / < fr., engl. pointer]. Vezi definitia »
MANEVRIÉR, -Ă I. adj. (despre unități militare, avioane etc.) care execută manevre cu dibăcie, ușor. II. s. m. 1. (mar.) cel care execută corect manevrele cu nava. 2. cel care știe să manevreze cu abilitate (în politică). (< fr. manoeuvrier) Vezi definitia »
TRUVÉR, truveri, s. m. Poet-cântăreț francez din evul mediu, în nordul Franței. – Din fr. trouvère. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z