Definita cuvantului minimal
MINIMÁL, -Ă, minimali, -e, adj. Minim. ◊ Program (sau plan etc.) minimal = program (sau plan etc.) care cuprinde un ansamblu de sarcini minime care trebuie înfăptuite cu precădere. Preț minimal = prețul cel mai mic cu care poate fi pusă în vânzare o marfă. – Din fr. minimal.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu minimal
INDIVIDUÁL, -Ă, individuali, -e, adj. 1. Care este propriu unui individ; personal, specific. ♦ Care privește sau aparține unui singur exemplar dintr-o categorie de lucruri sau de ființe. 2. Care este executat de individ. Muncă individuală. ♦ (Adverbial) În mod izolat, fiecare în parte, fiecare pentru sine. [Pr.: -du-al] – Din fr. individuel. Vezi definitia »
PROCEDURÁL, -Ă adj. referitor la procedură; procesual. (< fr. procédural) Vezi definitia »
MITRÁL, -Ă adj. 1. Care este în formă de mitră. 2. Referitor la valvulele orificiului auriculo-ventricular stâng al inimii. [< fr. mitral]. Vezi definitia »
AUDIOVIZUÁL, -Ă adj.n. (Despre mijloace de comunicație și informație) Care utilizează la maximum în special auzul și văzul, folosite la didactica modernă. [Pron. a-u-di-o-vi-zu-al. / cf. fr. audiovisuel]. Vezi definitia »
INTELECTUÁL, -Ă, intelectuali, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține intelectului, care se referă la activitatea minții, la intelect. 2. S. m. și f. Persoană care posedă o pregătire de specialitate temeinică și lucrează în domeniul artei, al științei, tehnicii etc.; persoană care aparține intelectualității. [Pr.: -tu-al] – Din fr. intellectuel, lat. intellectualis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z