Definita cuvantului publicitate
PUBLICITÁTE s. f. Faptul de a face cunoscut un lucru publicului; difuzare de informații în public; caracterul a ceea ce este public. ♦ Agenție (sau birou) de publicitate = birou unde se pot da, pentru a fi publicate în ziare sau difuzate prin radio și televiziune, anunțuri (cu caracter particular). Mica publicitate = rubrică a unui cotidian în care se publică anunțuri cu caracter particular. Agent de publicitate = persoană angajată de o firmă comercială pentru a face reclamă mărfurilor ei. ◊ Loc. vb. A da publicității = a publica. – Din fr. publicité.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu publicitate
LATINITÁTE s.f. Caracter, origine latină; lumea latină. [Cf. lat. latinitas, fr. latinité]. Vezi definitia »
SPORADICITÁTE s. f. însușirea a ceea ce este sporadic. (< fr. sporadicité) Vezi definitia »
HIPOACIDITÁTE, hipoacidități, s. f. Tulburare organică datorită scăderii secreției sucului gastric sub valorile normale, întâlnită în unele boli de stomac. [Pr.: -po-a-] – Din fr. hypoacidité. Vezi definitia »
SINUOZITÁTE, sinuozități, s. f. (Adesea fig.) Curbă, cotitură a unui drum, a unui curs de apă etc. [Pr.: -nu-o-] – Din fr. sinuosité. Vezi definitia »
PORTABILITÁTE s. f. 1. însușirea de a fi portabil. 2. (inform.) calitate a unui limbaj de programare, scris pentru o anumită mașină, de a putea fi utilizat pe o altă mașină. (< fr. portabilité, engl. portability) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z