Definita cuvantului deșertat
DEȘERTÁT1 s. n. (Pop.) Deșertare. – V. deșerta.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu deșertat
NEATESTÁT, -Ă, neatestați, -te, adj. Care nu este atestat, confirmat. ♦ (Despre cercetători, cadre didactice) Care nu este confirmat în grad. [Pr.: ne-a-] – Ne- + atestat. Vezi definitia »
OXIGENÁT, -Ă adj. Care conține oxigen. ♦ Apă oxigenată = lichid incolor, format dintr-o soluție de perhidrol cu apă; se folosește ca dezinfectant și decolorant. ♦ (Despre păr) Decolorat cu apă oxigenată. [Cf. fr. oxygéné]. Vezi definitia »
NEMERITÁT adj. v. FAVORITISM. Acordare abuzivă și nemeritată de favoruri; (la pl.) favoruri acordate cuiva în mod abuziv și nemeritat. [DEX '98] Vezi definitia »
Derivat din „ha-pulica” – Desemneaza o persoana lacoma la mancare, de obicei invitat la masa, care mananca repede numai cu gandul de a da cat mai multa paguba la gazda si a se alege cu cat mai multa mancare in stomac. Vezi definitia »
MORTIFICÁT, -Ă, mortificați, -te, adj. 1. (Despre țesuturi organice) Care nu mai este viu; mort, distrus; necrozat, cangrenat. 2. (Rar) Torturat, chinuit. – V. mortifica. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z