Definita cuvantului deshumare
DESHUMÁRE, deshumări, s. f. Acțiunea de a deshuma și rezultatul ei; exhumare. – V. deshuma.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu deshumare
SCÚRGERE, scurgeri, s. f. 1. Acțiunea de a (se) scurge și rezultatul ei. 2. (Concr.) Loc (amenajat sau natural) pe unde se scurge apa de prisos. 3. (Pop.) Nume dat unor secreții patologice ale corpului omenesc. – V. scurge. Vezi definitia »
ICNÍRE, icniri, s. f. Acțiunea de a icni și rezultatul ei; geamăt scurt. – V. icni. Vezi definitia »
PRESINTERIZÁRE s.f. (Tehn.) Sinterizare anterioară celei finale, la o temperatură mai mică, făcută cu scopul de a conferi obiectului calitatea de a putea fi prelucrat mecanic. [< pre- + sinterizare]. Vezi definitia »
abreviere de la Very Important Person(s), adica Persoana(ne) foarte importanta(e). In categoria VIP-uri intra persoanele foarte cunoscute si in acelasi timp si importante precum vedetele de cinema, teatru sau muzica precum si persoane din categoria oamenilor politici sau de afaceri a caror activitate si/sau personalitate este foarte cunoscuta in randurile majoritatii populatiei dintr-un anumit spatiu geografic. Vezi definitia »
ÎNCÍNGERE1, încingeri, s. f. Acțiunea de a (se) încinge1 și rezultatul ei. ♦ Mărire a temperaturii unui obiect sau a unui material ca urmare a unei acțiuni normale de încălzire, ca rezultat al fermentării sau al altor fenomene biologice ori de altă natură. – V. încinge1. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z