Definita cuvantului nelucrat
NELUCRÁT, -Ă, nelucrați, -te, adj. (Despre materiale bune) Care nu a fost încă prelucrat; (despre pământ) pe care nu au fost executate lucrări agrotehnice. – Ne- + lucrat.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nelucrat
RAHÁT, rahaturi, s. n. Produs de cofetărie cu aspect gelatinos, fabricat din sirop de zahăr, amidon și diferite substanțe aromatice și prezentat de obicei în formă de cuburi mici. ♦ Fig. (Fam.) Lucru fără importanță – Din tc. rahat[lokum]. Vezi definitia »
FEDERÁT, federați, s. m. (Mai ales la pl.). 1. Persoană care făcea parte din populațiile așezate la granițele Imperiului Roman și care se angaja să apere aceste granițe în schimbul unor avantaje. 2. Membru al gărzii naționale în timpul Comunei din Paris. – Din lat. foederatus, fr. fédéré. Vezi definitia »
ADSORBÁT s. m. substanță fixată prin adsorbție. (< fr. adsorbat) Vezi definitia »
NEEXECUTÁT adj. v. RĂMĂȘIȚĂ (2). Ceea ce a rămas neexecutat, neîmplinit dintr-o datorie, dintr-o obligație. [DEX '98] Vezi definitia »
NEUITÁT, -Ă, neuitați, -te, adj. Care nu se poate uita; a cărui amintire a rămas neștearsă; vrednic de aducere aminte, memorabil; p. ext. veșnic, etern. [Pr.: ne-ui-] – Ne- + uitat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z