Definita cuvantului planifica
PLANIFICÁ, planífic, vb. I. Tranz. 1. A întocmi un plan; a programa, a organiza și a conduce pe bază de plan; a organiza o activitate, întocmind planul după care să se desfășoare diferitele ei faze. 2. A determina cantitatea de materiale, materii prime etc. necesare unei activități. ♦ A repartiza timpul de muncă (pe diferite ramuri de activitate). ♦ A prevedea, a include într-un plan. – După fr. planifier.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu planifica
deca- – Cuvînt gr. care intră în compunerea unor anumite cuvinte, cu sensul de „zece”, propriu tuturor limbilor romanice (decagram, decalitru, decametru, decapod etc.). Coincide cu lat. deci-. Gr. δέϰα „zece”. Vezi definitia »
VIVIFICÁ vb. I. tr. A da viață, a însufleți, a anima; a reînsufleți; vivifia. [P.i. vivífic. / < lat. vivificare, cf. fr. vivifier]. Vezi definitia »
practica sexuala constand in stimularea orala, pana la orgasm a organelor sexuale masculine interne Vezi definitia »
Bursuca ursuza greoaie(fizic si de cap) umbla greu desi in aparenta e atletica;de fapt in realitate e exact opusul Vezi definitia »
SANCTIFICÁ, sanctific, vb. I. Tranz. (Bis.) A trece pe cineva în rândul sfinților; a sfinți. – Din lat. sanctificare, fr. sanctifier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z