Definita cuvantului extrasezon
EXTRASEZÓN s. n. Timpul din afara sezonului (de referință). – Extra- + sezon.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu extrasezon
MODILIÓN s. n. ornament arhitectural în formă de consolă, situat sub o cornișă, care susține un vas, un bust. (< fr. modillon) Vezi definitia »
HIDROCICLÓN s.n. (Tehn.) Dispozitiv de sortare a materialelor granulare asemănător cu un ciclon, în care separarea granulelor se face sub acțiunea forței centrifuge, exercitată de un curent de apă. [< fr. hydrocyclone]. Vezi definitia »
PORTAVIÓN, portavioane, s. n. Navă de luptă de mare tonaj, construită special pentru a permite gararea, decolarea și aterizarea avioanelor. [Pr.: -vi-on] – Din fr. porte-avions. Vezi definitia »
BOSÓN, bosoni, s. m. Una dintre cele două diviziuni ale particulelor elementare (bosonii și fermionii sunt particule componente ale electronilor și nucleonilor), unități de bază ale materiei și energiei. – (< engl. boson, după numele fizicianului indian Satyendra Bose) Vezi definitia »
ARISTÓN, aristoane, s. n. Aparat muzical care, acționat cu o manivelă, execută mecanic ariile înregistrate pe cilindri sau pe discuri. – Din fr. ariston. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z