Definita cuvantului sarong
SARÓNG, saronguri, s. n. Îmbrăcăminte malaieză de forma unei fuste lungi și strâmte, purtată de bărbați și de femei. – Din fr. sarong.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu sarong
CAMPING, campinguri, s. n. Suprafață de teren (la șes, deal sau munte) pe care sunt instalate corturi sau baracamente pentru turiști. ♦ Faptul de a trăi în aer liber, sub cort. [Pr.: chémping] – Din engl., fr. camping. Vezi definitia »
FÓXING s. n. formă de degradare a documentelor de arhivă pe suport de hârtie din apariția unor pete punctiforme cu aspect ruginiu. (cf. engl. fox, vulpe) Vezi definitia »
șling s.n. (reg.) broderie. Vezi definitia »
SÁTANG s.m. Monedă divizionară în Thailanda, a suta parte dintr-un baht. (cf. fr. satang < thail. satāń) Vezi definitia »
ștáirung s.n. (reg.) 1. nume dat unor dispozitive sau unor piese ale joagărului: dispozitiv care împinge bușteanul spre ferăstrău; dispozitiv care trage înapoi bușteanul tăiat; dispozitiv cu care se reglează joagărul pentru a tăia scânduri de diferite dimensiuni; dispozitiv care oprește curgerea apei sau îi reglează debitul; furcă de fier care împinge roata dințată. 2. (în forma: ștaierunc) nume dat unor piese ale morii de apă: grindeiul grăunțarului; cătușă strânsă de grindeiul grăunțarului; bătătoare legată de jug și de grindeiul grăunțarului. 3. (în forma: ștairunc) lovitură puternică. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z