Definita cuvantului stupid
STUPÍD, -Ă, stupizi, -de, adj. 1. (Adesea adverbial) Lipsit de sens, de rațiune, de conținut; absurd. 2. (Despre oameni) Lipsit de inteligență, greoi la minte; nătâng, mărginit; (despre manifestări ale oamenilor) care dovedește, trădează lipsă de inteligență. – Din fr. stupide, lat. stupidus.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu stupid
DENDROÍD, -Ă adj. în formă de arbore sau arbust. (< fr. dendroïde) Vezi definitia »
HOMINÍD, hominizi, s. m. (La pl.) Familie de primate cuprinzând omul și precursorii săi fosili din perioada cuaternară (Hominidae); (și la sg.) reprezentant al acestei familii. – Din fr. hominides. Vezi definitia »
PERFÍD, -Ă, perfizi, -de, adj. (Despre oameni) Care, sub o înfățișare binevoitoare sau indiferentă, ascunde răutate, viclenie, necinste; care vatămă pe cel care îi acordă încredere. ♦ (Despre manifestările oamenilor, fenomene, lucruri) Care este vătămător, periculos, fără să pară astfel. – Din fr. perfide. Vezi definitia »
PEGAMOÍD s. n. Imitație de piele fabricată dintr-o țesătură de bumbac sau de in acoperită cu un strat lăcuit și colorat, obținut pe bază de nitroceluloză. [Var.: pergamoid s. n.] – Din fr. pégamoïde. Vezi definitia »
SOLENOÍD, solenoizi, s. m. Bobină electrică cilindrică fără miez feromagnetic. – Din fr. solénoïde. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z