Definita cuvantului șantajist
ȘANTAJÍST, -Ă, șantajiști, -ste s. m. și f. Persoană care șantajează, care practică șantajul. [Var.: șantagíst, -ă s. m. și f.] – Șantaj + suf. -ist.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu șantajist
PAȘOPTÍST, -Ă, pașoptiști, -ste, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține pașoptismului sau pașoptiștilor (2), privitor la pașoptism sau la pașoptiști. 2. S. m. și f., adj. (Persoană) care aparține generației participanților la Revoluția de la 1848 din țările românești; (persoană) care a susținut pașoptismul, care a luptat pentru el. ♦ P. ext. Purtător al ideologiei de la 1848. – Pașopt (= patruzeci și opt) + suf. -ist. Vezi definitia »
TRANSCENDENTALÍST, -Ă adj. Referitor la transcendentalism. // s.m. și f. Adept al transcendentalismului. [Cf. fr. transcendantaliste]. Vezi definitia »
MACROBLÁST s. n. lujer cu internodii lungi și cu creștere anuală puternică la plantele lemnoase. (< engl. macroblast) Vezi definitia »
EMPIRÍST, -Ă adj., s. m. f. (adept) al empirismului. (< fr. empiriste) Vezi definitia »
COLONIALÍST, -Ă, colonialiști, -ste, adj. Care ține de colonialism sau de colonii1 (2), privitor la colonialism sau la colonii1. ♦ (Substantivat, m.) Adept al colonialismului. [Pr.: -ni-a-] – Din fr. colonialiste. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z