Definita cuvantului foxtrot
FÓXTROT, foxtroturi, s. n. Dans modern de origine americană, cu ritm sincopat și cu mișcare vioaie sau lentă, care se dansează în perechi; melodie după care se execută acest dans. – Din engl. foxtrot.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu foxtrot
ANTRICÓT s.n. 1. Carne de vită sau de porc, din regiunea intercostală (termen măcelăresc). 2. Tranșă de carne de vacă, de categoria întâi, din regiunea intercostală, de aprox. 1,5 cm grosime, preparată la grătar sau prăjită la tigaie (termen gastronomic; fr., engl. entrecote; germ. Entrecote). Vezi definitia »
atót- Dat. (înv.) al adj. pron. tot. Intră ca element de compunere într-o serie de termeni care indică atribute ale lui Dumnezeu, ale naturii sau ale altor entelehii; numai în mod umoristic se poate aplica persoanelor. Corespunde lat. omni-, sp. todo-. Cel de al doilea element poate fi puternic, răbdător, știutor, văzător etc. Vezi definitia »
ALOGLÓT adj., s. m. (cel) care vorbește o altă limbă. (< it. alloglotto) Vezi definitia »
PINÓT, pinoturi, s. n. Numele mai multor soiuri de viță de vie superioare de origine franceză, cultivate pentru obținerea vinului; p. ext. vin produs din strugurii acestor soiuri. [Pr.: pinó] – Din fr. pinot. Vezi definitia »
SEMIROBÓT s. m. mecanism aproape complet robotizat. (< semi- + robot) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z