Definita cuvantului parizer
PARÍZER, s. n. Sortiment de mezel proaspăt preparat din carne tocată de vită (mai ales plămâni) și din slănină tocată, afumate la cald și apoi fierte. – Din germ. Pariser.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu parizer
DIASTÉR s. n. stadiu al diviziunii mitotice, la sfârșitul anafazei și începutul telofazei, în care cromozomii sunt grupați la polii fusului nuclear sub formă de stea. (< fr. diaster) Vezi definitia »
SCÚTER s.n. Tip de motocicletă ușoară, cu roți mici și cadrul deschis, pe care conducătorul stă ca pe un scaun. [Scris și scooter. / < fr., engl. scooter]. Vezi definitia »
TÉNDER, tendere, s. n. Vehicul de cale ferată, cuplat direct cu o locomotivă cu abur sau făcând corp comun cu aceasta, care servește la depozitarea și la transportul combustibilului și apei necesare funcționării locomotivei. – Din fr. tender. Vezi definitia »
SCUTIÉR s. m. 1. tânăr nobil, ostaș din Occident, care purta scutul și celelalte arme ale suzeranului feudal. 2. militar, polițist prevăzut cu scut. (după it. scudiere) Vezi definitia »
BÉRANGER [berãjé] Pierre Jean de (1780-1857), poet francez. Cîntece satirice antimonarhice și anticlericale. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z