Definita cuvantului partener
PARTENÉR, -Ă, parteneri, -e, s. m. și f. Fiecare dintre participanții la o competiție sportivă, la un joc etc., considerat în raport cu ceilalți participanți. ♦ Fiecare dintre persoanele care formează împreună un cuplu, un grup, o societate, o asociație etc., considerată în raport cu celelalte persoane din cuplu, grup etc. ♦ Cel care interpretează pe scenă, în film etc., împreună cu altul, un număr de program, o scenă dintr-o piesă etc., considerat în raport cu celălalt interpret. – Din fr. partenaire.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu partener
MER, meri, s. m. (Chim.) Unitate elementară constitutivă cu structură și cu masă dată invariabile, care se repetă în mod constant într-un lanț macromolecular al unui polimer. – Din fr. mère. Vezi definitia »
PIETONIÉR, -Ă adj. (Rar) Pietonal. [Pron. pi-e-. / cf. fr. piétonier]. Vezi definitia »
tușér, tușéri, s.m. (înv.) negustor de vite. Vezi definitia »
ȘANTIÉR s.n. 1. Loc pe care se construiește o clădire etc. și unde sunt amplasate instalațiile necesare executării acestei construcții. 2. (Fig.) Perioadă de efectuare a unei creații literare, artistice etc. [Pron. -ti-er. / < fr. chantier]. Vezi definitia »
IÓDLER I. s. n. fel de a cânta specific muntenilor din Tirol, printr-o vocalizare care trece fără tranziție de la vocea normală la cea de cap; tiroleză (2). II. s. m. cel ce cântă astfel. (< germ. Jodler) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z