Definita cuvantului azvârlitor
AZVÂRLITÓR, -OÁRE, azvârlitori, -oare, adj. Care azvârle. ♦ (Substantivat, f.) Partea în contrapantă a unor jilipuri, pe care lemnele purtate de apă sar în grămadă. – Azvârli + suf. -tor.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu azvârlitor
DEMODULATÓR s.n. Parte a unui aparat de radio în care are loc demodulația. [Cf. fr. démodulateur, germ. Demodulator]. Vezi definitia »
RETUȘÓR, -OÁRE s. m. f. 1. cel care retușează clișeele într-un atelier fotografic. 2. cel care face retușuri la confecții. ◊ (poligr.) muncitor care execută operația de retuș. (< fr. retoucheur) Vezi definitia »
REGLÓR, reglori, s. m. 1. Tehnician care reglează mașini-unelte, dispozitive sau unelte montate pe acestea într-o secție de producție. 2. Lucrător cu calificare superioară care reglează un aparat în curs de fabricație, astfel încât piesele rezultate prin prelucrare să aibă dimensiunile prestabilite. – Din fr. régleur. Vezi definitia »
STEREORESTITUTÓR s. n. aparat fotogrammetric pentru stereorestituție. (< fr. stéréorestituteur) Vezi definitia »
APUCĂTÓR, -OÁRE, apucători, -oare, adj., s. n. 1. Adj. Care apucă, cu care se apucă. ♦ Fig. (Despre oameni) Lacom, hrăpăreți 2. S. n. (Parte a unui) aparat cu care se apucă o greutate pentru a o ridica sau a o transporta. – Apuca + suf. -ător. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z