Definita cuvantului as
AS, ași, s. m. 1. Monedă romană de aramă sau de bronz, folosită ca unitate monetară. 2. Carte de joc marcată cu un singur punct sau semn și care de obicei este considerată ca având cea mai mare valoare față de cărțile de aceeași culoare; birlic. 3. Fig. Persoană care se distinge în mod cu totul deosebit într-un domeniu oarecare prin pricepere sau îndemânare. – Din fr. as, it. asso.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu as
AMIRAS, Alexandru (?- m. după 1739), cronicar grec, stabilit în Moldova. A tradus în grecește „Cronica anonimă a Moldovei” (1661-1729) și a alcătuit o istorie a lui Carol XII, regele Suediei. Vezi definitia »
ESTRÁS s.n. v. extras. Vezi definitia »
CAGUAS, oraș în partea central-estică a ins. Puerto Rico; 121,1 mii loc. (1984). Centru comercial agricol (tutun, fructe, trestie de zahăr, animale). Ind. alim. Vezi definitia »
BURGAS, oraș în E Bulgariei, port la Marea Neagră; 197,6 mii loc. (1988). Aeroport internațional. Șantiere navale. Constr. navale și de mat. rulant, produse electrotehnice, textile și alim. Combinat petrochimic. Export de tutun. Stațiune balneară maritimă. Vezi definitia »
as dori as aflu ce inseamna ????????????? Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z