Definita cuvantului antitrinitar
ANTITRINITÁR, -Ă, antitrinitari, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Privitor la antitrinitarism. 2. S. m. și f. Adept al antitrinitarismului. – Din fr. antitrinitaire.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu antitrinitar
POSTGLACIÁR, -Ă, postglaciari, -e, adj. Care a urmat epocii glaciare cuaternare. [Pr.: -ci-ar] – Din fr. postglaciaire. Vezi definitia »
BOLȚÁR, bolțari, s. m. Fiecare dintre bucățile de piatră sau de beton, având forme speciale, din care se execută o boltă sau un arc. – Din boltă + suf. -ar. Vezi definitia »
BACILÁR, -Ă adj. Referitor la bacili; cu (ca niște) bacili; (despre boli) cauzat de bacili. [Cf. fr. bacillaire]. Vezi definitia »
TESTICULÁR, -Ă, testiculari, -e, adj. Care aparține testiculului, care se referă la testicule. – Din fr. testiculaire. Vezi definitia »
BAR3, baruri, s. n. 1. Local în care se vând băuturi alcoolice, cafea etc. și în care consumatorii stau de obicei în picioare sau pe scaune înalte în fața unei tejghele; p. restr. tejghea la care se servesc băuturi. ♦ Dulap sau compartiment într-un dulap, în care se țin sticlele cu băuturi alcoolice (fine). 2. Local de petrecere, cu băuturi, dans, program de varietăți etc.; cabaret. – Din fr. bar. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z