Definita cuvantului vehement
VEHEMÉNT, -Ă, vehemenți, -te, adj. (Despre oameni și manifestările lor) Violent, impetuos, furtunos. – Din fr. véhément, lat. vehemens, -ntis.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu vehement
SECTÁNT, -Ă I. s. m. f. adept al unei secte religioase. II. adj. propriu, specific unei secte; sectar. (< lat. sectans) Vezi definitia »
LIÁNT, lianți, s. m. 1. Material fluid sau adus în stare fluidă, care are proprietatea de a lega prin întărire bulgării sau granulele unui material solid cu care a fost amestecat; aglomerant. 2. Substanță care servește la fixarea unui pigment pe fibra textilă. [Pr.: li-ant] – Din fr. liant. Vezi definitia »
RAMOLISMÉNT s. n. stare a celui ramolit: ramolire. ♦ ~ cerebral = necroză a unei porțiuni din creier, determinată frecvent de leziuni vasculare. (< fr. ramolissement) Vezi definitia »
ȘPLINT, șplinturi, s. n. Piesă de metal de forma unui cui despicat în două brațe egale, care servește ca element de fixare a două piese ori ca element de blocare sau de siguranță a piulițelor împotriva autodeșurubării. – Din germ. Splint. Vezi definitia »
cuvant care exprima regrete si care promite cel ce a savarsit ceva rau ca nu se va mai intampla; regrez; iertare;moment de regret. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z