Definita cuvantului artificialmente
ARTIFICIALMÉNTE adv. (Rar) În mod artificial. [Pr.: -ci-al-] – Din fr. artificiellement.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu artificialmente
REMÍTE, remít, vb. III. Tranz. 1. A preda, a înmâna, a da. 2. A renunța la o sumă de bani datorată unui debitor, a face să se stingă o datorie. 3. (Rar) A amâna. – Din lat. remittere (cu sensuri după fr. remettre). Vezi definitia »
UNIVERSITÁTE, universități, s. f. Instituție de învățământ superior cu mai multe facultăți și secții. ◊ (Ieșit din uz) Universitate de partid = școală superioară în care se preda ca disciplină de bază marxism-leninismul. Universitate populară = instituție pentru educația adulților, având ca formă principală de activitate ciclul de prelegeri din domenii variate. ♦ Localul acestor instituții. – Din fr. université, lat. universitas, -atis. Vezi definitia »
IMORALITÁTE s.f. Caracterul a ceea ce este imoral. ♦ Purtare, faptă imorală; desfrânare. [Cf. fr. immoralité]. Vezi definitia »
PARASEXUALITÁTE s. f. 1. totalitatea tulburărilor de comportament sexual. 2. (biol.) totalitatea proceselor de altă natură decât cea sexuală, care antrenează fecundarea fără să aibă loc meioza. (< fr. parasexualité) Vezi definitia »
GENERALMÉNTE adv. în general, de obicei. (< it. gene-ralmente, fr. généralment) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z