Definita cuvantului pepsicola
PEPSI-CÓLA, pepsi-cola, s. f. Nume comercial al unei băuturi răcoritoare acidulate, care conține esență de cola. [Var.: pépsi s. n.] – Din engl. pepsi-cola.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu pepsicola
IZOLÁ vb. I. tr. 1. a despărți, a separa. 2. a împiedica trecerea unei forme de energie în alta, sau a unor substanțe dintr-un mediu (sau corp) în altul cu ajutorul unei materii izolante. II. refl. (despre oameni) a se îndepărta de viața socială. (< fr. /s'/isoler) Vezi definitia »
REVELÁ, revelez, vb. I. 1. Tr. și refl. A (se) dezvălui, a (se) face cunoscut. 2. Tr. A developa un film fotografic. Vezi definitia »
ȘASLÁ/CEASLÁ s. f. varietate de struguri de masă cu boabele de mărime mijlocie, sferice, de culoare galbenă-aurie sau roz. (< fr. chasselas) Vezi definitia »
TEQUILA CHÍ-LA/ s. f. alcool obținut prin fermentarea sucului de agave, fabricat în Mexic. (< fr. tequila) Vezi definitia »
pitulá, pituléz și pítul, vb. I 1. (pop.) a (se) ascunde, a (se) piti. 2. (reg.; refl.; despre construcții) a se dărâma, a se nărui, a se surpa. 3. (înv.) a doborî, a culca. 4. (fig.; înv.) a (se) disimula, a (se) camufla, a (se) ascunde. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z