Definita cuvantului plunger
PLÚNGER, plungere, s. n. Piesă rotundă de șamotă la alimentatoarele automate cu sticlă topită, care ajută la formarea picăturii de sticlă. – Din fr., engl. plunger.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu plunger
BLIER [blié], Bernard (1916-1990), actor francez de teatru și film. A interpretat o gamă complexă de roluri de la dramă la comedie („Noaptea amintirilor”, „Marile familii”, „Un idiot la Paris”). Vezi definitia »
REVÉR s. n. 1. partea răsfrântă a unei haine în prelungirea gulerului, de o parte și de alta a pieptului. 2. (tenis) lovitură executată de pe partea stângă, printr-o mișcare de jos în sus, cu partea exterioară a paletei. (< fr. revers) Vezi definitia »
DRÚMMER s.m. (Jaz) Baterist, toboșar. [Pron. dra-măr. / < engl. drummer]. Vezi definitia »
DRAGONIÉR s. m. arbore din țările calde, asemănător unui palmier, de dimensiuni enorme, din care curge o gumă roșie, numită sângele dragonului. (< fr. dragonier) Vezi definitia »
SCRÉPER, screpere, s. n. Mașină folosită la lucrări rutiere pentru săparea, transportarea și descărcarea pământului, la construcțiile de canale etc. – Din engl. scraper, rus. screper. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z