Definita cuvantului poliarticular
POLIARTICULÁR, -Ă, poliarticulari, -e, adj. Care se referă la mai multe articulații; care afectează mai multe articulații. [Pr.: -li-ar-] – Din fr. polyarticulaire.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu poliarticular
ARȚÁR s. m. Denumire generică pentru arborii și arbuștii din familia aceracee: paltin de cîmpie (Acer platanoides), paltin de munte (Acer pseudoplatanus), jugastru (Acer campestre), gladiș sau arțar tătăresc (Acer tataricum). Vezi definitia »
GESTIONÁR, -Ă, gestionari, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care ține o gestiune, privitor la o gestiune, care asigură o gestiune. 2. S. m. și f. Persoană însărcinată cu o gestiune. [Pr.: -ti-o-] – Din fr. gestionnaire. Vezi definitia »
EXTRAPARLAMENTÁR, -Ă, extraparlamentari, -e, adj. Care nu face parte din parlament; din afara parlamentului. – Din fr. extra-parlementaire. Vezi definitia »
ELEMENTÁR, -Ă adj. 1. Care constituie un element; de bază, esențial. ♦ Care cuprinde primele noțiuni sau principiile de bază ale unei discipline, ale unei arte etc. ◊ Învățământ elementar = prima treaptă a învățământului public, cu caracter obligatoriu, unde se predau elementele de bază ale principalelor discipline. 2. Simplu, ușor; cunoscut de toată lumea. 3. Natural, aparținând naturii și fenomenelor ei. [Cf. fr. élémentaire, lat. elementarius]. Vezi definitia »
VESTIMENTÁR, -Ă adj. referitor la veșminte. (< fr. vestimentaire) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z