Definita cuvantului prezentator
PREZENTATÓR, -OÁRE, prezentatori, -oare, s. m. și f. Persoană care face cunoscut publicului pe cineva sau ceva; persoană care prezintă un spectacol, un concurs etc. – Din fr. présentateur.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu prezentator
PREVENITÓR, -OÁRE adj. Îndatoritor, politicos, amabil. // s.n. (Tehn.) Prevenitor de erupție = dispozitiv care se montează la gura unei sonde pentru a preveni o eventuală erupție nedorită. [< preveni + -tor]. Vezi definitia »
ÎNĂLȚĂTÓR, -OÁRE, înălțători, -oare, adj., s. n. 1. Adj. Care înalță; fig. care ridică din punct de vedere spiritual. 2. S. n. Dispozitiv mecanic sau optic de ochire la puști, la mitraliere și la tunuri, care permite să se dea țevii înclinarea necesară pentru a lovi ținta. – Înălța + suf. -ător. Vezi definitia »
LARVIVÓR, -Ă adj. care se hrănește cu larve de insecte. (< fr. larvivore) Vezi definitia »
EVACUATÓR, -OÁRE I. adj. care permite evacuarea. II. s. n. deversor pentru evacuarea debitelor excedentare de apă, a aluviunilor etc. (< fr. évacuateur) Vezi definitia »
DEGAZIFICATÓR s.n. Dispozitiv folosit pentru degazificare. [Var. degazeificator s.n. / cf. fr. degaséificateur]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z