Definita cuvantului antet
ANTÉT s.n. 1. Indicație (de obicei tipărită) aflată în partea de sus a unei hârtii sau a unui plic, conținând numele, adresa etc. ale unei instituții sau ale unei persoane. 2. Cap de coloană al unui formular, cuprinzând indicații asupra datelor de completat. [Pl. -turi, -te / < fr. en-tête – în frunte].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu antet
TRICLÉT (adj.?) De trei ori blestemat (Povești nemuritoare, vol. 9) Vezi definitia »
A PĂSTRA UN SECRET a închide pianul, a merge pe biteș / pe blat / pe burtă / pe gușă / pe șeșt, a nu zice nici pâs. Vezi definitia »
BOLÉT s. m. ciupercă cu spori, comestibilă, din clasa bazidiomicete, cu pălărie groasă, care crește pe copaci; mânătarcă, hrib. (< fr. bolet, lat. boletus) Vezi definitia »
CAȘÉT s. n. 1. carnet în care se înseamnă fiecare lecție pe care o ține un profesor. ◊ plată făcută după numărul de lecții predate. 2. (filat.) plic ștampilat din prima zi a emisiunii timbrelor. (< fr. cachet) Vezi definitia »
PORTȚIGARÉT, portțigarete, s. n. 1. Tabacheră. 2. Tub mic de chihlimbar, de lemn, de celuloid etc. în care se fixează țigara pentru a fi fumată. – Din fr. porte-cigarettes. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z