Definita cuvantului estetică
ESTÉTICĂ, estetici, s.f. – V. estetic (1) [DEX'98]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu estetică
scóchină, scóchini, s.f. (reg.) 1. cale adâncă și îngustă (datorată eroziunii apelor de munte); albie naturală, de scurgere a apelor de ploaie. 2. urmă lăsată de șuvoaiele de apă ce vin de la munte, în urma ploilor. 3. (în forma: scochilă) loc îngust printre rădăcinile arborilor care cresc pe malul apelor, unde se adăpostesc peștii (mai ales păstrăvii). 4. (în forma: scochină) unealtă de pescuit de forma unui coș de nuiele. 5. scorbură; loc ascuns. 6. peșteră. 7. gaură, scobitură, cavitate; copcă în gheață. Vezi definitia »
STRAPONTÍNĂ, strapontine, s. f. Scaun rabatabil fără spătar, fixat de un perete sau de un alt scaun alăturat, folosit într-o sală de spectacole, pe culoarul unui tren, în trăsură, în autobuz etc. [ Var.: strapontín s. n.] – Din fr. strapontin. Vezi definitia »
AMPER-ÓRĂ s. f. unitate de măsură a cantității de electricitate, reprezentând sarcina transportată de un curent cu intensitatea de un amper, în timp de o oră. (< fr. ampère-heure) Vezi definitia »
ZĂRGHEÁLĂ, zărgheli, s. f. (Reg.) Nebunie, țicneală, sminteală. – Zărghi + suf. -eală. Vezi definitia »
CALÓZĂ s.f. Substanță care se depune pe plăcile capilarelor sau pe membranele vaselor liberiene, formând calusul. [< fr. callose]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z