Definita cuvantului autocenzura
AUTOCENZURÁ vb. I. refl. A-și cenzura propriile gânduri sau acțiuni. [Cf. fr. s'autocensurer].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu autocenzura
ALCANTARA, ordin monaho-cavaleresc fondat în 1156 și reorganizat în 1177 de papa Alexandru III. în 1493 și-a pierdut atribuțiile militare, devenind un ordin onorific. Vezi definitia »
CONCENTRÁ, concentrez, vb. I. 1. Tranz. și refl. A (se) strânge, a (se) acumula într-un singur loc; a (se) îndrepta spre un singur punct. 2. Tranz. A chema vremelnic, sub arme, rezerviști, în timp de pace, pentru instrucție, pentru ca aceștia să-și completeze pregătirea militară sau pentru alte motive. ♦ A strânge mai multe unități militare într-o anumită zonă. 3. Refl. A-și încorda întreaga atenție sau gândire într-o singură direcție; a fi absorbit, preocupat de ceva. 4. Tranz. (Chim.) A mări conținutul procentual al unui component într-o soluție sau într-un amestec. 5. Tranz. A separa dintr-un minereu brut părțile bogate în minereuri utile de părțile sterile. – Din fr. concentrer. Vezi definitia »
DEPURÁ vb. tr. a face mai pur, a curăța, a purifica. (< fr. dépurer) Vezi definitia »
DEGENERÁ vb. I. intr. 1. A se depărta de tipul primitiv, pierzând din calități, din valoare. 2. (Fig.) A se schimba în rău; a decădea. [< fr. dégénérer, it., lat. degenerare]. Vezi definitia »
Menora (ebraică: מנורה) este un candelabru cu șapte brațe. Este unul dintre cele mai vechi simboluri ale poporului evreu, fiind prezent chiar pe stema statului Israel. (sursa – wikipedia.ro) Inteleg ca nu puteti accepta decat cuvinte din surse sigure, dar astfel se pierd o gramada de regionalisme definitiv si dex-ul nu va fi decat o reluare completata a altor dictionare anterioare. Definitiile neacceptate ar trebui stocate intr-un „dictionar popular” Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z