Definita cuvantului anticancerigen
anticancerigén, -ă adj., s.n. Anticanceros; antioncogen. (< anti- + cancerigen)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu anticancerigen
polén s.m. sg. (reg.) pelin. Vezi definitia »
ALLEN [ælən], Woody, dramaturg, scenarist, regizor și actor de teatru și cinema american. Comedii cinematografice și de mare originalitate în care semnează scenariul și regia, înterpretînd și rolul principal („Adormitul”, „Annie Hall”, „Manhattan”, „Trandafirul purpuriu din Cairo”). Vezi definitia »
CÚRPEN, curpeni, s. m. 1. Mlădiță lungă și subțire a viței de vie sau a altei plante agățătoare, care se încolăcește sau se agață de alte plante, de araci etc.; tulpina unor plante târâtoare ca dovleacul, pepenele etc.; p. ext. ramură tânără și flexibilă. 2. Arbust cu tulpina subțire, agățătoare și ramificată, cu frunze compuse, cu flori mari, violete sau albe, în panicule (Clematis vitalba). – Cf. alb. kurpen. Vezi definitia »
REFLEXOGÉN, -Ă adj. Care poate produce reflexe. [< fr. réflexogène]. Vezi definitia »
REFRÉN s. n. 1. vers (grup de versuri) repetat după fiecare strofă a unei poezii sau după un cuplet. 2. frază muzicală care se repetă după fiecare cuplet al unui cântec. ◊ secțiunea de bază a rondoului, care se repetă de mai multe ori. 3. (fig.) cuvânt, frază, expresie care se repetă stereotip. (< fr. refrain) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z