Definita cuvantului buncher
BÚNCHER s.n. v. buncăr.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu buncher
ländler (germ.) [pron. léndlăr] (län-dler / länd-ler) s. n., pl. ländlere Vezi definitia »
HÉDER s. n. parte componentă a combinelor de cereale dintr-o platformă pe care se montează aparatul de tăiere, despicătorul de lan, un transportor, rabotorul și mecanismele de acționare a acestora. (< rus. heder, engl. header) Vezi definitia »
HETEROPTÉR, heteroptere, s. n. (La pl.) Ordin de insecte cu prima pereche de aripi pe jumătate chitinizată și în rest membranoasă, iar cu a doua pereche în întregime membranoasă; (și la sg.) insectă din acest ordin; hemipter. – Din fr. hétéroptères. Vezi definitia »
GONFALONIER s. m. Magistrat municipal al unor republici italiene din evul mediu, care purta steagul sau insignele. -Din it. Gonfaloniere Vezi definitia »
INGINÉR, -Ă, ingineri, -e, s. m. și f. Specialist cu o pregătire tehnică și teoretică obținută într-un institut de învățământ superior, care prestează o activitate tehnică de proiectare, de cercetare, de organizare și de conducere a proceselor tehnologice dintr-o întreprindere; titlu deținut de această persoană. – Din it. ingegnere. Cf. rus. injener, fr. ingénieur, germ. Ingenieur. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z