Definita cuvantului cearter
CEÁRTER s.n. (Mar.) Tip de contract de transport naval sau aerian. [Scris și charter. / < engl. charter].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cearter
SÉTER, seteri, s. m. Rasă de câini de vânătoare și de pază cu păr lung și ondulat și cu urechi mari, clăpăuge. Seter irlandez. [Scris și: setter] – Din engl., fr. setter. Vezi definitia »
ADULTÉR, -Ă, adulteri, -e, adj., s. n. 1. Adj. (Despre soți) Care a încălcat fidelitatea conjugală. 2. S. n. Infracțiune care constă în încălcarea fidelității conjugale de către unul dintre soți. – Din fr. adultère, lat. adulterium. Vezi definitia »
BAUER, Bruno (1809-1882), filozof german. Critic al religiei din grupul hegelienilor de stînga. A caracterizat religia ca formă istorică a conștiinței universale („Critica evangheliilor sinoptice”). Vezi definitia »
MINICOMPÚTER s.n. Computer miniaturizat. [Cf. engl. mini-computer]. Vezi definitia »
PATERNÓSTER s. n. 1. Ascensor cu mai multe cabine, antrenate printr-un sistem de lanțuri continue și cu funcționare neîntreruptă. 2. Elevator pentru ridicarea materialelor de construcție, compus din colivii prismatice fixate pe două lanțuri sau pe două benzi continue, montate vertical și antrenate manual sau mecanic prin intermediul a două tobe. – Din fr. pater-noster, germ. Paternoster. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z