Definita cuvantului cearter
CEÁRTER s.n. (Mar.) Tip de contract de transport naval sau aerian. [Scris și charter. / < engl. charter].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cearter
POÁNTER s.m. Rasă de câini de vânătoare cu talie înaltă, picioare lungi, urechile aplecate și părul scurt și neted. [Scris și pointer, pron. poan-. / < fr. , engl. pointer]. Vezi definitia »
AXENTE SEVER, Ioan (1821-1906, n. Frîna, azi com. Axente Sever, jud. Sibiu), om politic român. Prof. la Blaj și București, participant la revoluția de la 1848-1849 din Țara Românească și din Transilvania, prefect în oastea lui Avram Iancu. Unul dintre conducătorii mișcării de eliberare națională a românilor transilvăneni. Vezi definitia »
VODÉR, vodere, s. n. Aparat electronic de producere a vocii artificiale, care utilizează chei similare acelora ale instrumentelor muzicale. – Din fr. voder. Vezi definitia »
CONDOTIÉR s. m. 1. comandant de mercenari în slujba principilor, a papilor sau a orașelor din Italia medievală. 2. (fig.) om venal, gata a se pune în slujba oricărei cauze. (< it. condottiere) Vezi definitia »
LEVRIÉR s. m. câine de vânătoare cu pântecele supt și picioare înalte și puternice, rapid, specializat în vânarea iepurelui. (< fr. lévrier) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z