Definita cuvantului cliring
CLÍRING s.n. Sistem de decontări fără numerar, folosit mai ales între state, care constă în compensarea cererilor și obligațiilor de plată reciproce. [Pl. -guri, scris și clearing. / < engl., fr. clearing].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cliring
ANTISCHÉTING, antischetinguri, s. n. Dispozitiv de reglaj la pick-up-urile moderne pentru compensarea forței centripete. [Scris și antiskating] – Din engl. antiskating. Vezi definitia »
TRÁINING s.n. v. trening. [DEX'98] Vezi definitia »
PELÉNG, pelenguri, s. n. Dispozitiv, eșalonare de luptă, în cadrul căreia avioane sau grupe de avioane se înșiră în formă de trepte, sub un unghi. – Rus. peleng. Vezi definitia »
PÚDING s.n. 1. Budincă englezească, în care, pe lângă ingredientele obișnuite, se adaugă fructe uscate (prune etc.) sau carne tocată. 2. Varietate de conglomerat foarte compact, format din blocuri și din pietriș. [< engl. pudding]. Vezi definitia »
KING s.m. Vechi instrument muzical chinezesc, constând dintr-un șir de pietre așezate pe un cadru, care, lovite cu un bastonaș, produc sunete diferite. [< engl., chin. king]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z