Definita cuvantului comper
COMPÉR2 s.m. Prezentator al unui spectacol de estradă. [< fr. compère].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu comper
sicriér, sicriéri, s.m. (reg.) meșteșugar care face sicrie. Vezi definitia »
BOIÉR, boieri, s. m. 1. (În orânduirea feudală a unor țări) Reprezentant al clasei exploatatoare, făcând parte din rândul marilor proprietari de pământ (și care deținea o funcție înaltă în stat); (în regimul burghezo-moșieresc) persoană aparținând claselor dominante; (în special) moșier; p. ext. stăpân. ◊ (În orânduirea feudală) Boier de divan (sau cu barbă) = boier de rang înalt care făcea parte din divanul domnesc. Boier mare ( sau velit) = boier de rangul întâi. ♦ (În regimul burghezo-moșieresc) Persoană cu atitudini și obiceiuri de aristocrat. ◊ Expr. A face pe boierul = a adopta o atitudine de dispreț față de lumea muncitoare; (în special) a se feri de muncă; a aștepta să fie servit. 2. (Înv.) Titlu de politețe (echivalând cu „domnule”). – Slav (v. sl. boljarinŭ, pl. boljare). Vezi definitia »
MAROCHINÉR s.m. Lucrător calificat în marochinărie. [Pl. -ri, var. marochinier s.m. / cf. fr. maroquinier]. Vezi definitia »
CAMBUZIÉR s. m. 1. marinar care deservește cambuza. 2. chelner de vapor. (< fr. cambusier) Vezi definitia »
ÓVER subst. Stil de înot rapid pe o parte, cu picioarele în formă de foarfece, cu brațul adus din spate în față pe deasupra apei. [Pr.: óvăr] – Cuv. engl. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z