Definita cuvantului disimila
DISIMILÁ vb. I. tr., refl. (Lingv.; despre sunete) A (se) modifica, a dispărea sau a face să dispară datorită influenței unui alt sunet identic, asemănător. [< fr. dissimiler].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu disimila
MARUFLÁ vb. tr. a lipi un material flexibil, o pânză pictată pe un suport rigid cu maruflu. (< fr. maroufler) Vezi definitia »
TONADÍLLA LI-A/ s. f. mic cântec comic, în Spania, care se intercala între actele unei piese de teatru. (< sp. tonadilla) Vezi definitia »
ASAMBLÁ vb. tr. 1. a reuni, a îmbina două sau mai multe piese, segmente. 2. (inform.) a efectua o asamblare. (< fr. assembler) Vezi definitia »
SIGILÁ, sigiléz, vb. I. Tranz. A pune, a aplica un sigiliu (2); a închide o scrisoare, un pachet, o încăpere etc. prin aplicare de sigilii (2); a pecetlui. – Din lat., it. sigillare. Vezi definitia »
boala provocata de bacteria Borrelia Burgdorferi in urma muscaturii de capusa. Are 4 stadii: cutanat (pata rosie migratoare), articular (artrita Lyme), cardiac (pericardita) si neurologic (tulburari senzitive, de vedere, de echilibru, motorii si psihice) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z