Definita cuvantului zdrahon
ZDRAHÓN s. m. v. dragon2 [în DN].

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu zdrahon
FANTASTRÓN s.n. (Telec.) Circuit electronic pentru formare de impulsii cu frontul liniar variabil, acționat de impulsii aplicate din exterior. [< fr. phantastron]. Vezi definitia »
PAPIÓN s.n. Cravată înnodată în formă de aripi de fluture. // s.m. (Rar) Specie de câine pitic cu urechile lungi, căzute și cu părul lung de diferite culori. [Pron. -pi-on, pl. -oane. / < fr. papillon]. Vezi definitia »
CANTON [kæntən] 1. Oraș în NE S.U.A. (Ohio), la S de L. Erie; 401,4 mii loc. (1988, cu suburbiile). Expl. de cărbuni superiori. Oțelării. Constr. de mașini agricol; prelucr. petrolului; produse alim. 2. Denumire engleză a orașului chinezesc Guangzhou. Vezi definitia »
Armaghedon (sau Armageddon) Locatie (sau cuvant grecesc) care reprezinta scena bataliei descrisa in Biblie la Revelatii 16:14-16 – Locul sau timpul unei batalii finale intre fortele binelui si raului (posibil insemnand ca batalia sa aiba loc la Armageddon) – De obicei cuvantul este folosit cand este vorba despre o batalie sau coinfruntare decisiva Vezi definitia »
LORNIÓN s. n. 1. ochelari care se prind pe nas cu un resort; pince-nez. 2. ochelari (plianți) cu mâner; fasamen. (< fr. lorgnon) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z