Definita cuvantului dublou
DUBLÓU2 s.n. (Sport) Cuplu de doi vâslași pe aceeași ambarcație. [Cf. engl. double(scull)].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu dublou
TRICÓU, tricouri, s. n. Obiect de îmbrăcăminte din tricot de bumbac sau de lână, care acoperă jumătatea de sus a corpului și care se poartă ca o cămașă sau ca un maiou. [Var.: tricó s. n.] – Din fr. tricot. Vezi definitia »
MENÓU s.n. (Arhit.) Montant interior, folosit mai ales în arhitectura gotică, care împarte o deschidere în mai multe compartimente. [< fr. meneau]. Vezi definitia »
BORDERÓU, borderouri, s. n. Tablou sau listă în care se trec sumele unui cont, hârtiile unui dosar, materialele dintr-o magazie etc. – Fr. bordereau. Vezi definitia »
BIRÓU s. n. 1. masă de scris, cu sertare. 2. încăpere în care se află una sau mai multe mese de scris, la care lucrează persoanele respective. ◊ serviciu public unde lucrează funcționari, specialiști etc. 3. organ executiv și conducător al activității curente a unei organizații politice, de masă, obștești, științifice, internaționale, al unui organ administrativ. 4. grup de membri ai unei adunări, însărcinat să conducă adunarea respectivă. ◊ reunire a președintelui, a vicepreședinților și a secretarilor unei adunări legiuitoare. (< fr. bureau, /3, 4/ rus. biuro) Vezi definitia »
REȘÓU s. n. mică plită portativă încălzită electric sau cu gaze, la bucătărie și în laborator. (< fr. réchaud) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z