Definita cuvantului egutaj
EGUTÁJ s.n. Egutare. [< fr. égouttage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu egutaj
MASÁJ, masaje, s. n. Acțiunea de a (se) masa; procedeu medical de stimulare și de destindere a mușchilor, de activare a circulației sângelui etc., constând din fricțiuni sau lovituri ușoare, executate cu ajutorul mâinilor sau al unor aparate speciale. [Pl. și masajuri] – Din fr. massage. Vezi definitia »
PEISÁJ s. n. 1. colț din natură care formează un ansamblu estetic; priveliște. 2. gen de pictură sau grafică având ca obiect reprezentarea priveliștilor din natură; tablou, desen, fotografie care înfățișează un peisaj (1). ◊ (geogr.) mediu care se diferențiază printr-o grupare proprie a elementelor componente (relief, climă, ape, sol, vegetație, faună etc.) 3. compoziție literară sau muzicală care cuprinde o descriere a naturii. 4. aspect al societății, al literaturii etc. (< fr. paysage) Vezi definitia »
MIXÁJ, mixaje, s. n. Suprapunere pe aceeași pistă sonoră a tuturor elementelor auditive ale unui film. – Din fr. mixage. Vezi definitia »
STELÁJ s. n. 1. piesă de mobilier formată din rafturi suprapuse, pe care se așază cărți sau alte obiecte; etajeră. 2. schelet metalic care susține aparate, instrumente și dispozitive, o instalație electrică. (< germ. Stellage) Vezi definitia »
DRAPÁJ, drapaje, s. n. (Rar) Drapare. – Din fr. drapage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z