Definita cuvantului haddock
HADDOCK s.n. Eglefin sărat și afumat. v. eglefin.

Sursa: DGE
Cuvinte ce rimeaza cu haddock
NECK s.n. (Geol.) Stâlp de lavă solidificată care umple canalul de ascensiune a magmei într-un vulcan. [Scris și nec. / < engl., fr. neck]. Vezi definitia »
ADIRONDACK, grup muntos în NE S.U.A. (New York), constituind sectorul nordic al M-ților Apalași. Alcătuit din roci dure caledoniene, modelate de eroziunea glaciară. Alt. max.: 1.629 m (vf. Mount Marcy). Mare rezervație forestieră și parc natural. În apropiere, stațiunea de sporturi de iarnă Lake Placid. Vezi definitia »
MONADNÓCK s. n. munte izolat în cadrul unui relief coborât, din roci dure. (< fr. monadnock) Vezi definitia »
BEWICK [bíuic], Thomas (1753-1828), gravor și ilustrator englez. Planșe cu păsări și pești, în acuarelă, tratate într-o manieră picturală. A excelat în gravura în lemn („Patrupezii”, „Fabule alese”). Vezi definitia »
BOCK, Fedor von (1880-1945), feldmareșal german. A luptat în primul război mondial. În perioada interbelică a contribuit la refacerea potențialului militar al armatei. Pe frontul de Est a comandat grupurile de armate „centru ” (1941) și „sud” (1942), iar pe cel de Vest a condus grupul de armate B, participînd la cucerirea Belgiei, Olandei și Franței (1940). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z