Definita cuvantului fantasticitate
FANTASTICITÁTE s.f. Caracter fantastic. [< fantastic + -itate].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu fantasticitate
1parte a fetei 2.a da la muie a suge pl Vezi definitia »
STERILITÁTE s. f. 1. însușirea, starea a ceea ce este steril; incapacitate de reproducere; sterpitudine. 2. (fig.) incapacitate, neputință de a realiza ceva; (p. ext.) sărăcie (în idei etc.); platitudine. (< fr. stérilité, lat. sterilitas) Vezi definitia »
ČAKSTE, Janis (1859-1927), om politic leton. A luptat pentru recunoașterea independenței țării sale în timpul primului război mondial. Președinte al Consiliului Popular Leton (1918), a reprezentat interesele țării sale la Conferința de pace de la Paris, care a recunoscut independența Letoniei. Primul președinte al Republicii (din 1922). Vezi definitia »
Liniște! Să nu se audă musca! Daca musca nu se aude, probabil e gălăgie.„ Sensul: Musca-n zbor sa nu se-auda! poate avea o unda de ironie. Si musca se teme sa bazaie cand cer EU: ”Liniste!„ Vezi definitia »
DIFORMITÁTE, diformități, s. f. Faptul de a fi diform, caracterul a ceea ce este diform; ceea ce face ca cineva sau ceva să fie diform; urâțenie, sluțenie. – Din fr. difformité, lat. difformitas, -atis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z