Definita cuvantului fero
FERO- Element prim de compunere savantă cu semnificația „(care conține) fier”, „de fier”, „feros”. [Var. feri-. / < fr. ferro-, cf. lat. ferrum].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu fero
LÓRO s. n. cont deschis de o bancă din străinătate pentru corespondentul său dintr-o altă țară, cu scopul de a înregistra sumele ce se încasează în folosul său. (< it. loro) Vezi definitia »
CATANZARO [catanțaro], oraș în S Italiei (Calabria) la SE de Napoli; 103,5 mii loc. (1989). Produse alim. și mat. de constr. Catedrală. Acad. de științe. Stațiune climaterică. Fundat în sec. 10. Vezi definitia »
RÉTRO2 I. adj. inv. (despre stil, muzică, modă) care marchează o întoarcere (reluând sau imitând un stil mai vechi). II. s. n. (biliard) efect de recul. ♦ a face un ~ = a executa o lovitură care să imprime bilei o mișcare înapoi. (< fr. rétro) Vezi definitia »
ONIRO- Element prim de compunere savantă cu semnificația „(referitor la) vis”. [Var. onir-. / < fr., it. oniro-, cf. gr. oneiros]. Vezi definitia »
DINCOTRÓ adv. (Adesea în propoziții interogative) – Din care direcție, de unde, din ce parte. – De4 + încotro. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z