Definita cuvantului flageolet
FLAGEOLÉT s.n. v. flajeolet.

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu flageolet
CUZINÉT, cuzineți, s. m. 1. Piesă inelară sau din două bucăți semiinelare din metal moale, care îmbracă în interior lagărul și vine în contact direct cu fusul sau axul unei mașini. 2. Element de construcție confecționat din beton armat, piatră dură etc. așezat între un bloc de fundație si un stâlp și având ca scop transmiterea greutății la blocul de fundație respectiv. – Din fr. coussinet. Vezi definitia »
JET2 [GET] s. n. avion cu reacție pentru pasageri. (< amer. jet) Vezi definitia »
MASORÉT s. m. învățat evreu care a participat la vocalizarea și accentuarea textului Bibliei. (< fr. massorète) Vezi definitia »
FALSÉT, falsete, s. n. Sunet (sau șir de sunete) din registrul acut al vocii unui cântăreț, produs prin vibrarea părții superioare a coardelor vocale. ♦ Execuție falsă a unei compoziții muzicale (sau a unui fragment al ei). – Din it. falsetto. Vezi definitia »
BURELÉT s.n. 1. Bandă groasă din bumbac, cauciuc, hârtie gudronată sau din lame de metal cu care se lipesc ușile și ferestrele la încheieturi; burlet. 2. (Med.) Formație fibrocartilaginoasă a unei suprafețe articulare. ♦ Îngroșare în jurul unui focar inflamator. [< fr. bourrelet]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z