Definita cuvantului frapa
FRAPÁ vb. I. În gastronomie, a răci puternic și repede, punând gheață de jur-împrejurul unui vas în care se află un preparat sau o băutură sau prin introducerea acestuia pentru scurt timp în refrigerator; din fr. frapper; dacă la gheață se adaugă sare pentru a-i mări puterea de răcire, se numeste a sangla, din fr. sangler; cocteilurile se frapează prin agitare cu gheață în shaker.

Sursa: DGE
Cuvinte ce rimeaza cu frapa
PANÓRPA s. f. insectă de pădure sau de prerie, cu aripi membranoase pătate cu brun, „musca-scorpion”, având abdomenul suplu terminat cu un clește. (< fr. panorpe) Vezi definitia »
SCALPÁ vb. I. tr. (În trecut, la indienii din America) A jupui pielea capului dușmanului învins pentru a o păstra ca trofeu de luptă. ♦ A desprinde pielea de pe cap cu ajutorul unui instrument ascuțit. [< fr. scalper, cf. engl. scalp < lat. scalpere – a tăia]. Vezi definitia »
XGrgpa <a href=„http://vrrjutsdpkww.com/”>vrrjutsdpkww</a>, [url=http://xlydzfeyoynv.com/]xlydzfeyoynv[/url], [link=http://ufdjcwryfdqc.com/]ufdjcwryfdqc[/link], http://yuazkwnbcusv.com/ Vezi definitia »
DOPÁ, dopez, vb. I. Tranz. și refl. A(-și) administra (în mod nepermis) substanțe chimice stimulatoare spre a obține temporar mărirea randamentului fiziologic dincolo de limitele normale, într-o întrecere sportivă. – Din fr. doper. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z