Definita cuvantului catering
CATERING s.n. Cuvânt recent, de origine engleză, care, atât în Marea Britanie, cât și în SUA, denumește activitatea de alimentație publică în toată complexitatea ei, fiind sinonim cu fr. restauration – restaurație; preluat în limba română cu sens restrâns, de livrare și servire de preparate culinare și băuturi sau de organizare de evenimente sociale (nunți, aniversări etc.) și de afaceri (bufete, cocteiluri etc.) în alte locuri (sedii de firme, instituții) decât restaurantele, de către unități specializate, la comanda unui client (persoană fizică sau juridică). – Din engl. catering.

Sursa: DGE
Cuvinte ce rimeaza cu catering
BRÁINSTORMING s.n. (Psih.) Tehnică de stimulare dirijată a creativității individuale și mai ales a unor indivizi constituiți în grupe. [< engl. brainstorming]. Vezi definitia »
SÚRFING s.n. Sport foarte popular în Orient, constând în plutirea pe crestele valurilor cu ajutorul unor scânduri speciale (planșe) sau ambarcații asemănătoare unor canoe, pe care se stă în picioare. [Pron. sắ-fin. / < engl., it. surfing, cf. engl. surf – creastă de val]. Vezi definitia »
ȘÉPING s.n. 1. Mașină de rabotat transversal. 2. Rabotare transversală. [< engl. shaping(planer)]. Vezi definitia »
QUÍSLING, quíslingi, s.m. [quis- pron. norv. cvis- / fr. chis-] Vezi definitia »
țefráng, țefránguri, s.n. (înv.) ornament. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z